Wednesday, April 27, 2011

Viskas Apie Referral’ų Valdymą

PTC forumai perpildyti klausimais apie referral‘us: Kas jie yra? Ką su jais daryti? Kada ir kiek pirkti?… Visdėlto, šie klausimai taip ir lieka pilnai ir aiškiai neatsakyti. Kodėl? – nes tai nėra toks paprastas dalykas kaip kasdienis reklamų spaudinėjimas, tačiau tai vienintelis būdas pradėti prasmingai dirbti PTC.
Kadangi visos PTC sistemos skirtingos, skiriasi įvairios referralų kainos ir užmokesčiai, kalbėsiu tik apie Neobux standard referralų sistemą, kuriai taip pat gimininga Onbux.
Referral‘as – paprastas žmogus, toks kaip jūs, užsiregistravęs kuriame nors PTC. Jis gali priklausyti tik vienam asmeniui, kuris tuo atveju gauna $0.005 nuo kiekvieno referral‘o reklamos paspaudimo. Referral‘ai yra nenuspėjami (juk tai žmonės) - vieną dieną gali suspaust visas reklamas, kitą – nėvienos, trečią - tik dalį, čia sėkmės reikalas. Tie, kurie nuolatos paspaudžia visas reklamas vadinami aktyviais referral‘ais ir vienas toks referral‘as įplaukas didina $0.02 į dieną, $0.14 į savaitę, $0.60 į mėnesį. Atminkite – referral‘ų uždarbį gausite tik jeigu praitą dieną būsite paspaudę pagrindines reklamas.
Referral‘ai būna dviejų rūšių: DIRECT ir RENTED.
Direct referral‘ą jūs gaunate, kai jis užsiregistruoja per jūsų duotą nuorodą. DR pelną lengva skaičiuoti, kadangi jo išlaikymas nemokamas ir nesibaigia. Taip pat direct referral‘ų nereikia valdyti, kadangi vienintelis veiksmas kurį su DR galite atlikti – jį parduoti. Nieko daugiau ir nebepridursi.
Rented referral‘ai yra išnuomuoti. Jie yra nuomuojami 30-čiai dienų tikintis, jog jie uždirbs daugiau pinigų, nei kainuoja jų nuoma/išlaikymas. RR valdyme yra daug veiksmų ir tai, kaip jūs valdote savo rented referral‘us yra vadinama strategija.
Štai keli funkcijų paaiškinimai:
EXTEND(pratęsti) – RR turi savo nuomos galiojimo laiką, kai šis pasibaigia, jūs prarandate referral‘ą ir 10ct. Norint kad taip neatsitiktų, reikia referral‘ą pratęsti. Pratęsimo kaina skiriasi priklausomai nuo extend laikotarpio. Šiuo metu NeoBux‘e pratęsimų kainos tokios:
15d – $0.11 | 30d(-5%) – $0.21,
60d(-10%) – $0.40 | 90d(-15%) – $0.54,
150d(-25%) – $0.83 | 240d(-30%) – $1.23
AUTOPAY – automatinis RR pratesimas, kai jis yra automatiškai pratęsiamas viena diena su 15% nuolaida, jį galima įjungti ir išjungti.
AUTORENEW – automatinis RR pratęsimas, kai jūs prieš jį įjungdami nurodote, kiek dienų likus iki galiojimo galo ir kuriam laikotarpiui referral‘as bus pratęsiamas.
RECYCLE – RR pakeitimas kitu, kainuoja 7ct ir galiojimas lieka toks pats.
AUTORECYCLE – ši funkcija visada įjungta, praėjus 14 dienų po paskutinio referral‘o paspaudimo jis yra recycle‘inamas nemokamai.
LOCK – referral‘ų užrakinimas. Užrakintų referralų neveikia autorecycle.
FLAG – referral‘ų žymėjimas jūsų patogumui, nieko neįtakoja.
Rented referral‘ai dažniausiai turi didžiausią įtaką PTC atlyginime. Žmonės iš jų uždirba iki 2 tūkstančių dolerių per mėnesį pelno, tačiau nebūkite kitų sėkmės istorijų apakinti ir daug nesitikėkite, visgi yra ir žmonių, kurie su savo referral‘ų strategijomis į pelną ir neišejo.
Svarbiausias dalykas referral‘ų valdyme mano nuomone yra išmanumas ir planuotumas. Sėkmės!
KITI PATARIMAI/PASTEBĖJIMAI:
Kai kurie žmonės pastebėjo, kad jų užrakinti referral‘ai po daugelio dienų nespaudžiojimo (10-20d) pradeda spaudžioti toliau ir tampa aktyviais referral‘ais.
NeoBux Plus pluginas/script‘as: Prideda išsamesnę statistiką ir yra leistinas pagal taisyklies ir nuostatus. http://userscripts.org/scripts/show/78129 .

No comments:

Post a Comment