Wednesday, April 27, 2011

Darbo PTC pradžia

PTC (paid to click) – uždarbio būdas, kai vartotojui mokama už tai, kad jis lankytų tinklapį tam tikrą laiką. Turbūt girdėjote, kad PTC svetainėse galima uždirbti $100 per mėnesį ir daugiau? Taip, tai yra įmanoma, tačiau nesitikėkite to per pirmus mėnesius. PTC sistetemos veikia taip: žmogus sumoka PTC tam, kad jo vartotojas, paspaudęs nuorodą, patektų į to žmogaus tinklapį ir prabūtų jame fiksuotą laiko tarpą. Dalį to užmokesčio gauna paspaudęs vartotojas (jūs), dalį gauna jo referrer’is (jeigu toks yra), o kas liko atitenka PTC savininkui.
Susidomėjote PTC darbu? Pataikėte ten, kur reikia! Šiame įraše paaiškinsiu ką reikia daryti, norint pasiekti pirmą išmoką ir siekiant savo norimos sumos ar atlyginimo. Visa tai jums nieko nekainuos! Jeigu kai kurie terminai ir trumpiniai būtų neaiškūs, apsilankykite PTC Žodynėlyje.
Yra keli darbo PTC būdai, bet čia aš aprašysiu tik vieną, kurį naudoju pats.
Visų pirma jūs turite būti susikūrę elektroninę sąskaitą. Rekomenduoju Paypal. Jeigu naudosite kelis PTC gali tekti užsiregistruoti ir AlertPay, nes paypal kaikurių PTC išmokų nepriima. Jeigu šių sąskaitų neturite, susikurkite, pasinaudodami kuriuo nors gidu internete.
Sekantis žingsnis - viską gerai suplanuokite:
• Pasirinkite vieną PTC, kuriuo labiausiai pasitikite ir kuriame sieksite savo atlyginimo. Šiuo metu patikimiausias ir perspektyviausias PTC yra Neobux
• Išsikelkite sau norimą uždirbti atlyginimą, nes iki tol kol jį pasieksite, savo pelną investuosite atgal į pasirinktą PTC. Neinvestuojant pelno jūsų atlyginimas neaugs.
• Nuspręskite kiek PTC portalų galite sau leisti (laiko ir kantrybės atžvilgiu). Turint 5-10 svetainių jūs reklamas suspaudžiosite apytiksliai per 15 minučių.
• Išsirinkite patikimas PTC svetaines kuriose būsite aktyvūs. Galite rinktis iš patikimų PTC sąrašo.
• Pirmasis etapas kai jūs dirbat PTC labai lėtas. Uždarbis kyla labai lėtai, nes nėra pakankamai referralų, todėl siūlau apmąstyti pradinės investicijos galimybę. Investavę $5 atsidursite dviejais ar daugiau mėnesiais toliau, nei be investicijos.
Dabar jums reikia užsiregistruoti savo pasirinktuose PTC. Visuomet stenkitės registruotis per kitų žmonių nuorodas, nes tai jums nieko nekainuoja, o žmonėms atnešite pelno . Registracijos nėra sunkios, verta paminėti tik tai, kad nesulaukdami patvirtinimo laiško, ieškokite jo prie šlamšto(spam).
Užsiregistravę, galite pradėti spaudžioti reklamas ar uždirbti kitais būdais. Mano rekomenduojama taktika kasdieniam reklamų click‘inimui būtų tokia:
• Atidarykite visus PTC atskiruose tab‘uose;
• Iš eilės eikite tab‘ų juostele kiekviename puslapyje, atlikdami vieną veiksmą: suveskite prisijungimo duomenis, pereikie į reklamų skiltį ar išjunkite užskaitytą reklamą ir paspauskite sekančią;
• Kai suspaudžiosite visas duotas dienos reklamas, perkraukite puslapį (F5), kad patikrintumėte ar visos jos užskaitytos;
• Retkarčiais patikrinkite „Account“ skiltį - ar nepasiekėte minimalios pervedimo sumos.
Patarimai naršant:
• Sutaupysite laiko, jeigu savo naršyklėje lankomus PTC sukelsite į vieną žymų(bookmarks) aplanką ir norėdami juos visus atidaryti, paspaudę dešiniu pelės mygtuku pasirinksite „Open all in tabs“ ar panašiai.
• Jeigu reklama nepasikrauna, pamėginkite perkrauti puslapį (F5)
Tolesni veiksmai:
• Susidarykite referral‘ų tvarkymo strategiją(ateinantis įrašas)
• Gaukite referral‘ų(ateinantis įrašas)
• Nuspręskite kada jums naudingiausia pirkti gold narystę.

No comments:

Post a Comment